Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /var/www/vhosts/stichtinglawine.nl/httpdocs/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0

Dankzij een geschenk van het Rabobank Rotterdam Fonds kan Lawine een bezoek brengen aan twee scholen in Rotterdam Zuid. De hele maand september is LMC Pro Huismanstraat volop bezig met de thema’s afvalgedrag, recycling en het bestrijden van zwerfafval. Lawine’s Operatie Afval Aftrap Les werd goed ontvangen bij de leerlingen, de techniek en CKV lessen nemen het thema ook mee in de reguliere lessen. Tussen de bedrijven door worden opruimacties georganiseerd en op 26 september vindt de Afval Quiz plaats.

Sbo Sonnevanck gaat ook aan de slag met het afval thema door ‘Spelen in een Schonere Wijk’ te starten op ‘Keep It Clean Day’, op 16 september. Lawine zal de school begeleiden in een reeks opruimacties in de buitenruimte en een paar weken later wordt er op creatieve wijze in de klaslokalen gewerkt aan het thema met de nadruk op hoe belangrijk het is voor mens en milieu om afval te gooien waar het hoort.

 

De scholen zijn erg enthousiast om hun leerlingen te helpen het juiste afvalgedrag te tonen, op school zowel als buiten op straat. Dankzij deze gift van de Rabobank kan Lawine haar ‘lachend leren’ afval-educatie lessenpakket delen met LMC Pro Huismanstr. en sbo Sonnevanck. Lawine bedankt het Rabobank Rotterdam Fonds van harte voor hun steun en vertrouwen.

Lawine logo 365px

rabobank eps vector logo