Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /var/www/vhosts/stichtinglawine.nl/httpdocs/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0

 Sinds 2003 heeft Aloysius van Saus het zich tot taak gesteld om het strandje van de Quarantaine te adopteren en te beheren. Dit heeft er toe geleid dat het strand nu veel schoner is. Lawine organiseert strand opruim dagen elk jaar sinds 2003. Het afvalbeleid van Lawine is om de mensen zoveel mogelijk zelf hun afval op te laten ruimen, maar daar waar hiaten vallen ruimen wij het de hele zomer lang dagelijks op. Dit heeft er toe geleid dat velen die rommel willekeurig achterlieten zich minder op het strand vertonen en de mensen die zelf hun afval opruimen in grotere getallen komen en natuurlijk ook met groter plezier het strand bezoeken.

Voor rondleidingen over het Quarantaine terrein en strand of meer vragen; neem contact met ons op. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.        Kathie diStefano, 010-4292518; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Het strandje is open voor iedereen van 10 uur s’ochtend tot 10 s’avonds

Quarantaine-welkoms-bord 

(click voor vergroting in een nieuwe tab)