Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /var/www/vhosts/stichtinglawine.nl/httpdocs/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0

 

Afval-Journaal-image

"Het Afval Journaal", een toneelstuk van Heijplaat Groen in 2012, werdt gemaakt en gespeeld door bewoners van Heijplaat onder begeleiding van Stichting Lawine. Net als in vorige jaren worden kinderen, jongeren en oudere Heijplaaters uitgenodigd om mee te doen. Wij willen elke keer er een leuke gebeurtenis van maken voor de gene die mee doen en voor die komen kijken bij de voorstelling.

Bij de voorstelling is de ontmoetingsruimte van de Kolk dan ingericht met tentoonstellingen over duurzame thema’s en na afloop van de laatste show wordt er een receptie gehouden.

Wij hebben al een gezellig clubje verzameld voor de show van Het Wijk Journaal, maar een paar extra spelers zijn altijd welkom. En, niet te vergeten, als je mee wil doen maar liever niet op het toneel staat kunnen wij ook versterking gebruiken bij de productietaken. Begin september starten de oefensessies en op het eerste of  tweede weekend van november is het “show time”.  Zie de Harbor Traces pagina voor een impressie van het toneelstuk van vorig jaar.

Foto verslag van "Het Afval Journaal" 2012