Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /var/www/vhosts/stichtinglawine.nl/httpdocs/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0

kraai-3varken-02-A

In de wijk Heijplaat, Rotterdam zuid, midden in de havens, worden de beelden van Aloijsius van Saus tentoongesteld. Van ijzer gemaakt en in een weiland geplaatst komen deze kunstwerken helemaal tot hun recht. De kunst van Aloijsius van Saus brengt het landelijke karakter van het Quarantaine terrein en de industriële dominantie van de Rotterdamse haven op een perfecte manier samen. 

 

De tentoonstelling is wegens succes verlengd,
een aantal van de werken zijn verkocht en een deel is nog te zien.
Voor persoonlijke rondleidingen is de kunstenaar nog steeds beschikbaar behalve van 14 okt tot en met 27 okt.

 

 

 

De kunstenaar, Aloijsuis van Saus, heeft in het verleden muziek gespeeld, boeken geschreven, theater geregisseerd en gespeeld. Vanuit Stichting Lawine is hij het “creatieve brein” achter een reeks programma’s om duurzame thema’s dichter bij de mens te brengen.

 

De locatie:
De tentoonstelling vindt plaats op het terrein van de voormalige Quarantaine Inrichting, Quarantaineweg 1, havennummers 2630. Deze unieke plek wordt door velen gezien als een van de parels van de Rotterdam havens. Er is veel natuur en zelfs een strandje. “Nostalgische Buitenkunst” past perfect in het mooie Quarantaine landschap.

                                             website Aloysius Productions

Voor informatie over de tentoonstelling en/of de Nostalgische Buitenkunst opening:

Kathie diStefano, 010-4292518, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

 

Loeks working image 7 

   seal-beach-100-harbour-2-web
 
{gallery}Aloysius Art/expo_gallery{/gallery}