Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /var/www/vhosts/stichtinglawine.nl/httpdocs/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0

Partners 2015 - 2016

 

sponsors Operatie Afval 2015 2016


 

Van Omme & De Groot sluiten aan bij Heijplaat Groen Partners

Afgelopen voorjaar heeft Van Omme & De Groot, projectontwikkelaars en bouwers van energieneutrale woningen op Heijplaat, kennis gemaakt met het burgerinitiatief Heijplaat Groen. Ze zijn uitgenodigd om aan te schuiven bij dit project, om bewoners verder kennis te laten maken met de kracht van duurzaamheid. Van Omme & De Groot zijn volop bezig met het realiseren van nieuwbouw op Heijplaat, waarbij duurzaamheid hoog op de agenda staat.

Van Omme & De Groot hebben besloten om een bijdrage van € 500,- te schenken aan het nieuwste project van Heijplaat Groen, te weten: ‘Duurzaamheid Door de Jaren Heen’ een vertelvoorstelling die zal plaats vinden in oktober aanstaande. De voorstelling wordt gegeven in Heijplaat, Rotterdam-Zuid het woon en werkadres van Stichting Lawine, moederorganisatie van Heijplaat Groen. Namens de Heijplaat Groen spelers en opruimvrijwilligers willen wij Van Omme & de Groot van harte bedanken voor hun steun en vertrouwen!

 

 logo.pngHeijplaat-Groen-Logo-2013_300px.jpg