Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /var/www/vhosts/stichtinglawine.nl/httpdocs/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0

IMPRO TONEEL EN MILIEU WORKSHOPS BIJ LAWINE

Zoekt u een mogelijkheid om een dag met veel plezier door te brengen en daar ook nog iets nuttigs van op te steken? Lawine verzorgt workshops waar dat plezier voorop staat. Of het nu een bedrijfsuitje, een studiedag, of een kennismakingsactiviteit  voor studenten, een improvisatie toneelcursus biedt de juiste balans tussen veel lol maken en meer.

Als basis voor de meeste workshops gebruikt Lawine de Johnstone methode van impro toneel; het zogenaamde Theater Sport. Waar het om draait is om met een groep mensen scènes te verzinnen en die ter plekke uit te beelden. Om dit goed te doen moet er een ontspannen sfeer zijn en goed samengewerkt worden. Vaardigheden zoals communicatie en de kracht van een positieve benadering komen spelenderwijs aan bod. Zelfs de populaire t.v. show “de Lama’s“ heeft veel Theater Sport spelvormen in hun improvisatie shows.

 

De Lawine Studio, gevestigd op het Quarantaine Terrein,  is een knusse locatie om een workshop te volgen. Dit kan ook gecombineerd worden met een “Rondje Quarantaine” met uitleg over deze historische plek met bezoek aan de natuurlijke oever.

Naast de improvisatie workshops biedt Lawine ook “Green Theme” activiteiten aan. Eigen presentaties en “duurzaam spelen” zijn ook mogelijk voor groepen. Plezier beleven en groepsgericht werken zijn kernmerken van de Lawine huisstijl; en “lachend leren” is haar motto.

Informatie over het boeken van een workshop in de Lawine Studio:
Kathie diStefano, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; 010-4292518.